سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۹
حضور دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در تجمع شبانه مردم / آیت‌الله شب‌زنده‌دار: الان زمان کوتاه آمدن مقابل دشمن نیست

آیت‌الله شب زنده‌دار در تجمعات شبانه مردم قم حضور یافت و در جمع جان فداهای ایران تاکید کرد: الان زمان آن نیست بخواهیم کوتاه بیاییم و یا سخنان مجملی گفته شود که دشمن خیال کند کوتاه آمده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله محمدمهدی شب‌زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه به همراه حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ‌فال مسئول دبیرخانه این شورا، شب گذشته در شصت و پنجمین شب از تجمعات مردمی شهر قم در بلوار شهید آیت الله صدوقی(ره) حاضر شد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ضمن بازدید از تعدادی از موکب‌های فعال در این منطقه، به دست‌اندرکاران این موکب‌ها خداقوت گفت و از تلاش‌ها و خدمت رسانی آنان به مردم وفادار و انقلابی قدردانی کرد.

حضور دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در تجمع شبانه مردم / آیت‌الله شب‌زنده‌دار: الان زمان کوتاه آمدن مقابل دشمن نیست

تشکر از انسجام، بصیرت و تاب‌آوری مردم

آیت الله شب‌زنده‌دار در جمع مردم حاضر در موکب مجتمع آموزشی شهید صدوقی(ره) ابراز داشت: به شکرانه معرفت و بصیرتی که ملت عزیز و شریف و وقت شناس ایران دارند در این محضر مبارک حاضر شدم.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی از ابتدا با حضور و وفاداری مردم پیشرفت کرد، اظهار داشت: امروز بحمدالله هماهنگی، انسجام، بصیرت و تاب‌آوری اجتماعی که در سراسر کشور دیده می‌شود، مایه اصلی پیروزی ملت عزیز بر دشمنان غدار و سفاکی است که برای از بین بردن این کشور خواب‌ها دیده‌اند.

مردم علی رغم گرانی‌ها و مشکلات پای کار انقلاب‌اند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، حضور صبورانه مردم را سبب بر باد رفتن نقشه‌های دشمنان عنوان کرد و خطاب به مردم اظهار کرد: آفرین بر شما عزیزانی که علی رغم گرانی‌ها و مشکلات پای کار انقلاب هستید.

وی ادامه داد: طبق روایتی که از امام صادق علیه‌السلام رسیده است، شیعیان دارای چهار چشم هستند. دو چشم سر و دوچشم دل؛ با آن دو چشم دل قضایا را تحلیل می‌کنند و می‌دانند که کجا باید چگونه عمل کنند و با بصیرت در مقابل دشمنان همچنان کوه‌های بزرگ استوارند و از دشمنان لرزه‌ای به خود راه نمی‌دهند.

برای پیروزی به سه ضلع میدان، دیپلماسی و خیابان نیاز داریم

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه ما برای پیروزی به سه ضلع میدان، دیپلماسی و خیابان نیاز داریم، عنوان کرد: میدان به دست نیروهای مسلحِ با وفا، با ایمان، شجاع و گوش به فرمان ولی امر حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه الله) است و دیدیم که بحمدالله نیروهای مسلح چگونه شگفتی‌ها آفریدند و سبب حیرت جهانیان شدند.

حضور دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در تجمع شبانه مردم / آیت‌الله شب‌زنده‌دار: الان زمان کوتاه آمدن مقابل دشمن نیست

الان زمان کوتاه آمدن نیست

وی با اشاره به اهمیت دیپلماسی برای پیروزی افزود: امیدواریم دیپلمات‌های ما با توجه به راهنمایی‌های رهبر معظم انقلاب، در مقابل دشمنان قوی عمل کنند. ما خیلی هزینه دادیم الان زمان آن نیست که بخواهیم کوتاه بیاییم و یا سخنان مجملی گفته شود که دشمن خیال کند می‌خواهیم کوتاه بیاییم.

دیپلمات‌های ما قهرا مطابق مطالبه مردم عمل خواهند کرد

آیت الله شب‌زنده‌دار ضمن تأکید بر اهمیت حضور مردم در خیابان و مطالبه‌گری اظهار داشت: دشمن خیال کرد مردم از نظام خسته شده‌اند، اما همانطور که رهبر شهید فرمود خداوند این مردم را مبعوث کرد که در مقابل دشمنان بایستند و ملت میدان را مقتدرانه تا پیروزی نهایی ترک نخواهند کرد و این حضور متراکم و پیوسته و مستمر شما عزیزان، هم دشمنان را ناامید می‌کند و هم نیروهای خودی را با عزمی راسخ به پیروزی نهایی امیدوار می‌سازد.

خاک پای شما عزیزان را می‌بوسم / توصیه به دعا و استغاثه

عضو فقهای شورای نگهبان در پایان تأکید کرد: آنچه بیشتر باید در این تجمعات مورد توجه باشد، دعا و استغاثه در درگاه خداوند متعال است که وقتی این‌ها در کنار هم قرار بگیرد، نصرت الهی محقق خواهد شد. من خاک پای شما عزیزان که در راه نظام قدم بر می‌دارید را می‌بوسم و امیدوارم خدای متعال پاداش این مجاهدت‌ها را عنایت بفرماید.

مشروح گفتگوی آیت‌الله شب زنده دار با خبرنگار خبرگزاری حوزه هم متعاقباً منتشر خواهد شد.

انتهای پیام ۳۱۳/۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha